onsdag 29 november 2017

En åtta-åring, besök på lassis & lite annat smått o gott..

Gick sådär med att uppdatera oftare... Men här kommer iaf lite om vad jag hittat på senaste dagarna.

I Fredags kom äntligen Anders hem från Sthlm igen. Och trots att Astrid hade kompis som sov över här natten till lördagen så fick jag 10h skön sömn.
Fantastisk känsla o lika fantastisk morgon frilla!! 

Och häromdagen drog jag fram "Öronhängs-verkstaden" och slipade, filade, limmade o pysslade ihop flera nya örhängen. 

Hoppas hinna jobba på lite mer i helgen. För på Stånga Julmarknad den 10/12 ska jag ha ett eget stånd med julpryls-loppis o lite "remake".. Härligt att vara igång igen. 

Dock inte lika fantastisk känsla igår.  Hade ont i mitt bråck (fick navelbråck när jag va gravid med Astrid) hela dagen o på eftermiddagen eskalerade det så Anders fick hämta mig på jobbet (sådär värdigt framåtböjd). Efter lite vågrätt läge & samtal m 1177 bar det av in till akuten. 
Smärtan i magen/naveln va något jag aldrig upplevt innan och den fantastiska sköterskans kamp för att få ut blodprov från mina ångestfyllda vener va inte heller så angenäm o lätt. 

Men med lite "La La Land" i lurarna o lugnande andning så lyckades hon bättre i andra armen.
Men kvar lämnade hon denna helvetes tingest som jag fick gömma under en tröja för att hålla ångesten stången.   Japp! Ännu en fobi. 
Sen väntade vi o väntade.... Låg prio på mig.
2h senare vid 21 hade smärtan nästan släppt helt (bara lite öm mitt i naveln) och jag orkade inte vänta/ta upp deras tid längre och skrev ut mig själv. Men lovade mig själv o sköterskorna att kontakta VC för koll av mitt bråck. Sagt o gjort. Om 2 veckor har jag tid vid läkare. Läskigt men det är dags att ta itu med det efter att ha gått med det i 8år.

Så vid 22 igår kväll va vi äntligen hemma igen. Jag va trött men orkade iaf slå in dom sista presenterna till hon dendär yngsta som fyller 8år idag. Sen åt jag lite efter 9h utan mat o drack en stor kopp te i sängen innan jag somnade gott.

Imorse vaknade jag pigg o helt oöm i naveln.
Vi gick ner o roddade för firandet av Astrid på 8:års dagen!

Amerikanska pannkakor på vanilj-yoghurt o rårörda hallon som alltid. 
Tänk att min sista lilla bäbis är ÅTTA ÅR!!! 

Alltså hon va sååå sprudlande glad, härligt förväntansfull & tacksam för alla presenter från oss o släkten! 
Fick bla en urfin tröja av Moster med familj på posten.

Och spelet "Boom Boom Balloon" från oss va urkul men lite läskigt. 


Hon fick även en Lego-friends adventskalender, hörlurar & 2 presentkort (HM & Flying Tiger) från oss. Lite lagom sådär..

Idag när jag körde hem från "Bagarns" på Hemse efter tårt-inköp sneglade jag åt skogen o bestämde mig för att "bara kolla läget". Åkte hem o bytte om & hämtade upp korgen i källaren.. 

Och jo dom finns kvar o växer fortf trots att vi haft både snö o frost. 
Såååå härligt att vara tillbaka en sväng i skogen. Mossan va så grön att det nästan gjorde ont i ögonen. 

Blev en mysig kväll med tårta o firande av Astrid med svärföräldrarna. URGOD tårta. Marsipantårta med marängbotten o blåbärsgrädde!! 


Nu väntar 2 dagar jobb och sen en ledig helg full av förberedelser & omladdning inför ännu en ensam vecka o julmarknaden här i Stånga den 2:a advent!! Är så glad & tacksam att jag mår bra igen, att smärtan är borta och att energin är påväg tillbaka. 

1 kommentar:

  1. Hej tittare, jag är Nelson, min mamma presenterade mig för Great Baba Ogbogo High Temple, när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid, dessa tog så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. sa hon, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända. Och nu är vi också nöjda med vackra barn, redan från den dag den stora BaBa Ogbogo arbetade för mig och löste mina problem, jag gjorde ett starkt löfte att så länge jag lever, kommer jag alltid att vittna om godheten i hans stora verk, och till de där ute som står inför förhållanden och äktenskapssvårigheter bör snabbt kontakta honom och bli en lycklig testifier som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

    SvaraRadera