tisdag 3 februari 2015

Min alleles egna "day of fun"..

Som jag trodde så drog det i loppisnerven tidigt i morse... Jag åt frukost till nyheterna, gjorde mig klar & vid strax efter 9 lämnade jag Stånga..

Körde den gamla vanliga loppis-rundan: Gåvan, Kupan, Återvinnarna, Toggas & 9 Liv... Hittade dethär!
8st alldeles underbara muggar från "Staffordshire" i finfint skick.. För ynka 5kr/st!! Ett problem är dock att våran hylla med koppar är FULL!! Kanske att jag rensar ur eller bara behåller en.. men jag kunde bara inte lämna dom...


 2st härliga krukor.. Den gröna är märkt Steninge men den andra vet jag inte. 10kr/st.

Den turkosa glasvasen & gula Gustavsberg skålen m popcorn är också dagens fynd.
Trots att jag hoppas att det är långt till våren kunde jag inte låta bli att köpa lite pärlhyacinter att pryda vardagsrumsbordet med...

På 9 Liv hittade jag dess 2 burkar som kommer få äran att förvara tops & plackers i min sminkhörna i städskrubben.

Sen åkte jag in till Öster & strosade i butikerna... Hittade 2 fina klänningar på HM. Tyvärr fanns bara 1 av dom i min storlek.. Blir snabbt utplockat i storlekar där tyvärr...
Denna blir finfin i vår/sommar!!

Sen åkte jag inom mitt gamla jobb. Kul att träffa & prata med gamla kollegor. Tyvärr så va 2 av dom jag hoppats träffa lediga idag.

Gick in till Cikoria & fyllde på med D-vitamin & Gurkmeja kapslar + schampo till barnen.  
Blev också bjuden på en galen Smoothie. Det va välkommet då jag inte ätit lunch ännu & va vrålhungrig. Smoothien innehöll bla: Avocado, solrosfrön, fänkål, vetegräspulver mm mm... God men  lite besk & höig eftersmak men sååå himla mättande & gav en skön magkänsla. Dudley han kan han!! 

Sen bar det av söderut igen via MAXI & Linds.

 Hann med Kupan i Hemse också innan jag hämtade Agnes. Hittade en jättefin plisserad kjol till henne (färgen är mer koboltblå i verkligheten.) & en handväska till mig.



Kupan har just nu 50% på barnkläder. Hittade dessa 2 fina HM klänningar i 50-tals stuk till tjejerna härom dagen. 15kr för båda!!

Och dessa färgglada glas & nostalgiska koppar fyndade jag på Hemse förra veckan.

Anders tog med Astrid till Sthlm över natten för en jobbgrej så jag & Agnes har haft en mysig kväll på tumanhand. Vi har pysslat, myst i soffan & firat att hon tagit sista dosen Kåvepenin. 

Nu ska vi krypa i säng & gosa.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar