lördag 24 januari 2015

Rapport från sjukstuga...

Igår på jobbet gick det inte snabbt... Men jag klarade det iaf. kröp sen upp i soffan för att ladda lite innan jag skulle hämta barnen. Hörde plötsligt att någon försökte låsa upp.. Det va Anders som kom hem tidigare från Sthlm än han sagt till mig..  yiiipiiee!!

Och i samma sekund slappnade jag av & släppte allt... Anders fick hämta barnen medans jag kröp ner i ett varmt bad. Efter middagen tog jag ipaden, nässpray, näsdukar & poppade popcorn med mig upp i sängen. Kollade 2 filmer innan jag somnade vid 23 dock.  Hoppades att bad, vila & en natt sömn skulle göra mig piggare.

Vaknade i morse & mådde ännu värre än igår.. Knäckt över insikten att jag skulle missa årsmötet med "La Junta" i eftermiddags ..
 Hostade & va helt svag i kroppen. Gick ner i soffan strax innan 8 och hyrde en film på boxen, såg den, kollade en annan inspelad film, Anders gjorde mig sällskap fram till lunch medans barnen lekte uppe. Sen åkte han & handlade, lagade lunch till barnen & serverade mig honungsvatten mm mm.

Efter lunch somnade jag äntligen i soffan & hörde inte när Anders & barnen drog. Fina vännen bjöd in barnen att leka med hennes barn & Anders hängde med och spela tv-spel m mannen & sonen. Tack Cilla!!  Och dom har fortf inte kommit hem...  Älskar dom men det har varit så himla skönt med lugn & ro här hemma i eftermiddags. 
Och bästa svärfar räddade mig & åkte och köpte en till påse gifflar till mig då den först visst råkade ta slut... Äter typ aldrig sådan men idag va det väldigt gott....

Så här ligger jag med hosta, ond hals, täppt ömsom rinnande näsa, svag kropp & tungt huvud. Kollat ännu en film & börjat beta av Twin Peaks boxen. Och nu väntar jag mest på att Anders & barnen ska komma hem.. 

Inte många steg idag.. Brukar ligga mellan 14000-19000 steg /dag...  :-D

Men det jobbigaste är att det samtidigt kryper i min hjärna... Har inget tålamod eller ro att ändå "njuta" av lugnet. Ibland när livet rusar på i 110km/h så kan jag tom önska lite i smyg att jag skulle bli riktigt förkyld så jag skulle få lägga mig ner i någon dag eller så...Inte så mysigt när det väl inträffar. För nu när jag väl är där så känner jag mig bara så galet stressad över att jag inte orkar ett smack (orkar inte ens hålla boken och läsa) har bara varit ur soffan 3-4ggr på 7h och jag får panik över att jag faktiskt inte vet NÄR detta tillståndet är över. Har lixom varken tid eller lust att ligga här och snyta mig. Deppigt att min lediga lördag blev såhär & imorgon vill/ska jag jobba hade jag tänkt.

Rastlös med kontrollbehov VS förkylning...  0-1

Hoppas att dena dagen i soffan gjort nytta iaf..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar