onsdag 28 januari 2015

Gnäll-Helt enkelt...

Senaste veckan har det mest varit klagosång & bekymmer här på bloggen.. 

Och vet ni vad,  det här inlägget blir inte bättre.. Kanske är detta sista klagandet på ett tag men antagligen inte.. Och ni får stå ut då detta är min pysventil. Jag spricker eller ruttnar inifrån om jag inte får vräka ur mig min frustration. Så det så!!

Idag har jag varit helt jävla slut!!! Vaknade i soffan med värkande kropp & knopp. Natten har varit asjobbig.. Agnes tempade 40grader igår kväll & hade sådan huvudvärk att hon inte orkade lyfta huvudet. När jag bar upp henne på toa så blev det som sist hon hade huvudvärk, hon kräktes..  Fram till midnatt frossade & yrade hon. Har aldrig sett henne så förvirrad & lost innan. Visst när hon hade dendär migrän-attacken va hon rätt borta men den höga febern & det där osammanhängande yrandet va något nytt..
 Och ett tag i mitt svaga sinne va jag helt säker på att hon bränt hjärnan & aldrig skulle bli som vanligt igen. Men sen somnade hon & sov lite djupare, då kom Astrid ner också så vi bäddade i soffan och tillbringade natten där. Jag halvsatt lite snett. Därav min onda kropp.. Och minst 1ggr i timmen vaknade jag av att Agnes gnydde, frös & va orolig. Klappade om, baddade med kalla handduken & gav henne vatten. Vid 3-4 blev det värre och hon klagade & yrade över huvudet igen. Så då fick hon en supp till. 
Imorse fick jag väcka henne bara för att berätta att jag gick med Astrid till dagis.. Så himla behändigt att bo så nära & att dom är lite större att man kan lämna henne hemma en kortare stund. 

Sen hängde vi hela fm i soffan. Agnes fick smärtstillande mot huvudvärken som fortf plågade henne. Hon piggnade till och började pyssla men jag däckade. Sov till & från till 12:30 då jag vaknade av att svärfar kom in. Åkte bort till jobbet för att kolla igenom några ordrar & handlade.

Soffhänget fortsatte resten av dagen. Vi kollade fragglarna & gosade. Sen tog vi varsin dusch innan jag åkte o hämtade Astrid. 

Stax efter det kände jag hur sista droppen energi & tålamod lämnade kroppen. Och paniken över insikten att det är mer än 2 dygn innan Anders är hemma igen kom in stormandes.

Hur ska jag orka!!?? 

Fast imorgon blir det äntligen jobb igen & svärfar tar Agnes. Och jag tror att hon kommer vara helt feberfri imorgon & tillbaka i skolan på Fedag. Och jag piggnar nog också till bara att jag får sova klok inatt. Samtidigt ber jag till högre makter att Astrid INTE ska få denna skiten. Tycker det är smått otroligt att hon inte blivit dålig ännu då hon brukar vara första man i vår familj att dra på sig sådanthär skit..

Just nu har jag stängt in mig i köket med datorn medans tjejerna kollar "barnkanalen".. Peppar upp humöret med Bruno Mars "Uptown Funk".

Snart dags att bädda ner Astrid & sen mysa upp i soffan till "Mästerkockarna"!

Kolla va bra det blir när jag får vräka ur mig skiten.. Mycket gladare & hoppfullare mot slutet av inlägget.  
Tack för att ni orkar "lyssna".. ;-D

2 kommentarer:

  1. Uptown funk har gått här med hos en mamma som haft en hostande, snörvlande, gråtande, mardrömmande treåring. Minimalt med sömn åt mig = sur nästan hela dan. Sov apsen middag med S pch lämnade T i mormors famn. Sådär ja. Nu pysade jag under din pys. ;)

    Är det inte våååååååår snart? En förkylning till hos ungarna och jag fejkar blindtarmen och tar in på hospis..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är välkommen att pysa å hur mycket du vill här.. ;-D

      Ja domdär vaken nätterna fräter ju sönder hjärnan... Och imorgon ska jag försöka jobba också. Just nu kollar jag & lilla 39,6 grader på fragglarna IGEN... Svärfar får vabba imorgon. Frågan är bara om mammahjärtat har samvete att vara borta hela dagen??

      Radera