fredag 16 maj 2014

1 vecka på nya jobbet...

Det har gått en vecka på nya jobbet....  Jag är så peppad, glad & nöjd. Detta blev så bra!! Har lärt mig massa nytt och börjar få koll på mer & mer som rutiner, beställningar, sortiment mm. Mina nya jobbkompisar är jätte roliga & urtrevliga.  Och att vara hemma/kunna hämta tjejerna 5-10min efter jag slutat är skönt för alla inblandade. Idag va dagis stängt men det löste sig då finaste vännen lånade Astrid.

Nu är jag ledig imorgon men jag jobbar på söndag. Men då vi fortf går på lågsäsongs öppettider så blir det kortpass 12-16. Inte jobbigt någonstans, bara kul!!

Ikväll är Anders iväg på ölprovning med vänner så när jag hämtat tjejerna hos svärföräldrarna  vankades det fredagsmys i soffan men samtidigt som jag öppnade paketet från Mormor&Vinga blev det ist spelkväll. Mormor hade fyndat spelet "Försvunna Diamanten" på Gekås!! Vi spelade 2 omgångar sen va det dags för Astrid att sova.

Nu sitter jag här & njuter av fredagskvällen med tidningar, slösurf & sovande/slappande barn.

Tänk va mycket enklare vår tillvaro blivit på bara 1 vecka... Inga sena pass eller tidiga heller för den delen. Jag kan ALLTID lämna barnen!!  Min energi börjar återvända & jag känner redan hur mycket tid jag vunnit. Mer tid hemma & hinner ta hand om det som behöver mycket tid nu dvs odlingarna. Hade nog inte blivit så bra om jag fortf hade pendlat. Nu vattnar & pysslar jag med mina växter varje morgon & kväll. Hoppas att det blir finfin skörd i sommar.

Minns faktiskt knappt hur det va att behöva sitta i bilen i nästan 2h/dag eller 40h/mån!!! Enda trista med utebliven "dötid" är att jag inte pratar med mina kära föräldrar & syster i telefon lika mycket. Brukade alltid ringa dom (med headset såklart...)  påväg till el från jobbet.

Som sagt lyckan & välbefinnandet är på topp & imorgon ska jag få en dos av det jag saknar.  Det bästa av 2 världar. För I morgon kväll ska jag ta bussen till staaan för att gå ut med massa fina Atterdags brudar. Vi ska tjattra, äta & dricka gott.. Saknar ändå tjejerna därinne! Det är enda minuset med nya jobbet. Men förhoppningsvis lyckas vi hålla igång träffarna. Iaf 3-4ggr/år. Hoppas få hänga på även i fortsättningen trots att jag slutat.

Nu är det snart godnatt för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar