torsdag 20 mars 2014

Repris..

I höstas när dom tog ut en visdomstand fick jag en inflammation. Fick penicillin & så "Tamponerade" dom hålet. Dvs dom tryckte upp en tuss med inflammations-hämmande smörja i hålet där tanden suttit. På bara någon dag ordnade det sig.

Denna gången trodde jag det skulle klara sig men inatt på dag 4 va inflammationen ett faktum. Bekräftar bara det jag anat: att jag & min kropp är väldigt slut efter allt som varit senaste veckorna. Klarar liksom inte sådanthär också. Smakade unk i munnen & kände mig risig när jag vaknade. Att sjukanmäla sig va INTE ett alternativ när jag börjar 6:45. Startade därför dagen med superdosen 1 Ipren & 2 Alvedon men pga smaken i munnen mådde jag sååå illa att jag bara fick i mig ½ macka påväg till jobbet. Och hela förmiddagen har jag verkligen mått sjuuukt illa. Så illa att jag suttit i kassan & svalt för att inte kräkas. Alltså den smaken som kommer ur hålet + sjukdomskänslan.. Jag är inte så känslig men fyyyyy f*n.  Uuuääärrk!! Har knaprat ½ påse Fishermans friends för att hålla smaken borta. Nu blir det inga mer smärtstillande för min mage gör ont. Hoppas bara att jag ska kunna hålla den glad med sådana där lacti tabletter under antibiotika-kuren.

Ringde på frukosten och tack vare fina & proffsiga människor på Folktandvården fick jag ett sms om en tid inne på Visby kliniken vid lunch hos min tandläkare & på mindre än 10min hade dom rengjort, tamponerat & skrivit ut penicillin. Och såfort hålet va tilltäppt så försvann mycket av illamåendet. Så nu kör jag en penicillin-kur & hoppas att all urk-smak försvinner snart. Tussen som sitter i hålet ska sitta över natten men vet inte om jag är så sugen på det för förra gången vaknade jag morgonen efter & tussen va borta. Hade svalt den! Bläää!!

Nu blir det Antikrundan & Kalas-förberedelser!  

Hoppas på att "the båtten is nådd" för min del & att allt blir bättre från nu. Kalas för tjejerna på Lördag, jag hoppas orka träna minst 1ggr denna veckan iaf. Har inte ens orkat tänka tanken senaste dagarna. Och nästa vecka hoppas jag att vi ska hinna organisera & styra upp det kaos som blivit "under ytan" dom senaste veckorna. Och jag hoppas även min gamla vanliga energi & positivitet dyker upp snart igen. Tror en del av det kommer med båten vid midnatt.

Nu vänder vi på bladet... och blickar framåt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar