onsdag 5 februari 2014

Det BÄSTA samtalet!!

Pappa ringde imorse & berättade att han ljög för mig igår när vi pratade.
Han va inte alls hemma utan satt & drack kontrastvätska på röntgen... Han har vetat hur nervös jag (vi alla) har varit inför denna avgörande undersökningen & detta stora beskedet och jag har egentligen inte velat veta alls när det skulle ske för jag oroar ihjäl mig. Han hade en tid 12 Feb men stod på återbudslistan och fick tydligen en tidigare tid. Så han besparande mig den infon just då när jag va påväg till jobbet..

I förgår va det alltså dags för första röntgen efter hans tjocktarmscancer operation (för 1år sen) & den ½års långa cellgiftsbehandlingen som följde. Cancerproverna i höstas såg bra ut men man vill ändå veta hur det ser ut i kroppen.

Och beskedet efter röntgen är att det inte finns någon spridning. Inga nya fulingar! Pappa är alltså REN från skitcancern. Nu följer fortf regelbundna provtagningar & om 2år är det ny röntgen.

Jag har gått med ett leende & en lyckokänsla hela dagen. För även om man peppat sig att allt ska se bra ut har man ändå snuddat vid den tanken att det inte skulle vara bra..

För jag vet att det är många därute som får kämpa ännu längre & hårdare strider mot denna fruktansvärda sjukdom och endel av dom förlorar också kampen. Det är därför jag känner mig så glad & ödmjuk inför att vi är så lyckligt lottad att vår pappa/Vinga klarat det!!


FUCK YOU CANCER!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar