tisdag 4 juni 2013

Varför så tyst??

Jo... Det finns lite olika anledningar till tystnaden. 3 av dom är att det varit mycket jobb, dessutom är Anders tillbaka och jobbar mån-Tors i Sthlm (det suuuuger) & så har jag haft STORA hemligheter att pyssla med.

Det som är roligast att skriva om är hemligheterna som nu inte är hemliga längre...
Kl 05:45 i Fredags morse va det jag som i smyg åkte till till Visby & tog båten till Stockholm.

Hängde i min kusins lägenhet i väntan på att kunna checka in på Clarion Skanstull.... Passade oxå på att ställa upp (verkligen sååå svår att övertala) ;-D som barnvakt till helt underbara kusin-sonen Folke & på kvällen pyntade vi, förberedde & snackade massor över några öl oxå.

Runt 23 strosade jag ensam till hotellet via Gyros-stället, njöööt av den ljumma & skramliga Stockholmsnatten, gick till mitt hotellrum, på med pyjamas & åt en flåttig gyros i pita m pommes.. Liggandes i sängen!! Mästare på att lyx-sunka!!

Tidigt nästa morgon (kl 06:10.... helt av mig själv) vaknade jag ljuuuvligt utvilad på mitt hotellrum (värt varenda öre), tog en lång VARM dusch, åt en stor hotellfrukost i lugn & ro, ringde lite samtal för att knyta ihop säcken. Sen checkade jag ut igen...

Drog upp luvan, på med glasögonen (100m bort hade någon precis kommit till sitt jobb) & med en hel fjärilsfarm+en papegoja i magen kilade jag iväg längs Ringvägen mot min kusins lägenhet. Där samlades vi 8 tjejer. Fnittrade, packade väskorna & sen gick vi mot vårt mål.... Jag va rejält nervös & virrig. :-D

Min lillasyster, den blivande brudens JOBB! 

Vi stormade in & plockade med en överraskad/grundlurad "Mö" med ut på stan för en dag full med massa mys, roliga aktiviteter, tjejsnack & rosa bubblor. 

Det här är jag, våra 2 dubbelkusiner & så vår fina Maja till höger!!

Dagen blev sååå lyckad, likaså kvällen & natten va nästintill euforisk då vi dansande & skrålade till schlager på NAGLO! Schlagerbaren där jag & Maja alltid hängde 2006 "is still going strong"!! Och Vintage-klänningen jag fyndade för 40kr förra veckan passade perfekt att dansa i..


Dagenefter tillbringades i Majas soffa där vi servades av "blivande Maken" med endast en utflykt för att köpa hem "Bakismat"som hamburgare & pommes..  Och på kvällen bar det av hem till ön igen!!

Åååååhhh va roligt det va att få ge Maja denna dagen! Vilka grymma tjejer (och fina John 2mån) som va med & hjälpte till att göra dagen oförglömlig och sist men inte minst en stor eloge & kram till blivande Maken för bla. bra info & positionsrapporter! Men oj va skönt att det nu är över, så jag avslappnat kan prata med Maja i telefon som vanligt (bävade för varje samtal sista veckan) utan att nojja/vara jäkligt nära att försäga mig! Och nu focusera på att LÄÄÄNGTA till bröllopet!! 

Tror & hoppas hon är lika nöjd med sin möhippa som jag va efter min!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar