söndag 7 april 2013

Varit en spännande vecka!!

Måndagen & hemresan från Västkusten började inte så bra..... Jag som ALDRIG blir magdålig, brukar tom. skryta om det!! Att åka 50mil med maginfluensa är inte kul någonstans. Klarade mig iofs med endast en "dust" på morgonen men va ändå bra illamåeende, hängig & klen närmsta dygnen..



På Onsdagen va det så äntligen dags för jobb igen....  Fast nu som FAST ANSTÄLLD!! Såååå underbart kul, tryggt & spännande. Blir inte i charken som tänkt utan på golvet med delat ansvar för bröd/bakeoff.  Känns himla roligt.

Detta året sen flytten har varit så spännande med allt nytt men jag har tyckt att osäkerheten i både jobb & boende har varit jobbigt. Trodde aldrig att det skulle vara så tungt.. Och trots 1års erfarenhet av A-kassan blir jag fortf inte klok på det. Så skönt att nu kunna ringa & avsluta det. Jag har lärt mig att jag är en människa som behöver fasta punkter, vardag & rutin. Och nu är äntligen en av mina 2 fötter i marken. Yiiiieee!! 

Agnes har ritat av marionettdockan. Tycker den är klockren!!

Har jobbat hela helgen. Första helgen någonsin på golvet med allt vad det innebär. Spännande, lärorikt & myyyycket att få rutin på. Men man lär sig inte om man inte försöker. Och det blev väl rätt bra ändå i slutändan, för att vara "första gången"..

Men liiiite loppis har jag ändå hunnit med i veckan... Hela 75kr har jag "bränt"...
3st små glas burkar 5kr/st, en ISI vas 15kr (börjar likna en samling snart. Kan inte lämna dom), en Nybro ljusstake 5kr, en träskål 20kr, 3 små söta böcker 5kr/st & ett tunnt fiiint glas 5kr.

Så himla söta bilder!

Semestern har varit underbar men nu ska det bli skönt med vardag & rutin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar