fredag 18 januari 2013

dagarna som gått....

Har jobbat senaste 3 dagarna... Jobbat kväll & igår va det årsmöte med "Juntan" tex så det har varit fullt upp senaste dagarna & kvällarna...   Här kommer iaf en liten sammanfattning i bild..

Jag har gjort galet fina fynd på kupan i både Hemse & i stan...Gillar att folk rensar ur & skänker bort i Januari.-   :-D
Läderväska 50kr, Skor 30kr. örhängen 5kr/par

Dom här godisarna kräver en närbild. I TOPPSKICK fast clips. Undrar om jag ska göra om eller använda dom som dom är.....

Sött pennskrin 5kr, örhängen i typ Teak 10kr & asläcker nätväska i "mocka" (tror inte det är äkta men snygg ändå) för 25kr!

Anders har haft en bra vecka. :-D Han tröttnade precis som jag gjort och satte upp en duschhållare. I 9 MÅNADER har vi stått i  ett badrum som håller 15grader och hållt i munstycket & såfort man ska tvåla in sig måste man lägga bort det på blandaren och huttrande tvåla in sig. NU kan jag ääääntligen backa upp & ha en vaaarm stråle i nacken undertiden. Man fattar inte vad man har förän man är utan det....  En så pluttig sak som gör såååå mycket.

Torsdag morgon briljerade han återigen. Jag hade jobbat kväll på ons, va hemma 23 & somnade först 01 efter att ha "flyttat in" i min nya kalender (tvunget att få översikt då jag fått förfrågning på om jag kunde ta mer tider framöver) & försökt somna till en film. När han vaknar tar han ner båda barnen, säger åt mig att jag kan dra mig i 20min till, ger barnen frukost, klär på ena, brygger kaffe & sen åker han till jobbet. När vi kommer ut för att åka till dagis möts vi av detta. 
Han är ju för fin min man!!!!


Två dagar i rad har jag stressat lämnat barnen (alltid nååågot som försenar oss) & sen kört liiiite för stressat & snabbt till stan för att hinna till jobbet. Så gaaalet vackert det är här... Och ännu mer gaaaalet är att min väg till jobbet va med i "på Spåret" idag. Väg 142 Hemse-Visby i sommarskrud visades. Tog det väldigt snabbt när "meeen va..?. ?är det inte .?..? " känslan lagt sig. :-D 

Varit kallt på Gotland. Men oavsett om det är +5 eller -15 så håller köket stadiga 15grader..... 

Och sett en gammal "Hultsfreds camp" kompis på TV. "Lång Kalle" är med i "Kontoret" trailer.... KUL!!!!



Nu ska jag faktiskt klå min man i Biljard....   Ja ni läste rätt! Tydligen har Anders FÅTT ett biljardbord idag & har själv monterat ner, tagit hem, BURIT UPP det i salen & nu monterat ihop det....  KUL!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar