onsdag 20 april 2011

Påskägg - CHECK!!

Tycker faktiskt att det är roligare att pyssla ihop påskägg till barnen än att köpa Julklappar...


ÄLSKAR PÅSKEN!!




Agnes får: en Ambulans, såpbubblor, 3-par trosor, "Smack smack" (lypsyl), en liiiite marabou kaka, en påse m 10-15 godisbitar & en lilleskutt tandborste.





Astrid får: 2 askar "Berry boost", en bil & en bok m djurbilder.


Och så får båda varsin t-shirt från HM. Tshirten är alldeles underbar dels för att 20% av försäljningspriset går till UNICEF.s kampanj "för Varenda unge" (gå in o bli världsförälder du också) och dels för att den är så himla fin & mjuk.




Sen slank det ner lite annat till stor-växaren Agnes. Har upptäckt att hon tagit ett skutt på längde & dom flesta 104 byxor är precis på gränsen. Så idag blev det super fina byxor (byxorna har hon i 104 men dom är alldeles för små så dom får Astrid ärva. ) i stl 110 & en skön collegetröja i samma storlek. Min stora långbenta tjej..





Och när kortet än va uppe så fick mamma ett par glasögon till morgondagens långkörning..




Nu ska jag försöka packa lite trots att Astrid är vaken (vääägrar sova)!!!

2 kommentarer:

  1. Åh vad fina påskägg du har gjort! Vi har ännu inte hunnit fixa några för barnen och jag vet inte hur det ska hinnas med, Sigge har påsklov fr.o.m. imorgon så hann måste ju hänga på vid inköpet. Han äter inte godis alls (eller hehe, det gör han säkert om han skulle få, men han får inget) så det lutar åt en automatiskt såpbubble-blåsare och kanske något till hans Brio-järnväg. Majken ska nog få en liten speldosa att hänga i vagnen.

    Bra tips om "Berry boost", ska kolla efter dem! Annars gillar Sigge vanliga russin, vindruvor och frukt i allmänhet, får nog stoppa in lite sånt i ägget också.

    SvaraRadera